Termeni si conditii si Politica de confidențialitate

VISURI SI SPERANTE – este denumirea comerciala a VISURI SI SPERANTE S.R.L. cu sediul in Craiova, Str. Pinului nr. 11 inregistrata la R.C. sub nr. J16/3155/2022, CUI 47208939, avand cont deschis la Banca Transilvania, Cod Iban RO34BTRLRONCRT0664773801 (RON), iar site-ul www.visurisisperante.com este proprietatea VISURI SI SPERANTE S.R.L.

Intregul continut al site-ului este proprietatea VISURI SI SPERANTE S.R.L. si este aparat de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor detaliate mai jos. VISURI SI SPERANTE S.R.L. isi asuma dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului fara a fi necesara o notificare catre utilizatorii sai. Totodata ne asumam dreptul de a refuza colaborarea cu clienti care au un comportament neadecvat sau care au refuzat sa preia comanda expediata.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare ale site-ului www.visurisisperante.com cuprinse in prezentul Regulament.

Definirea termenilor

Prin termenii “site”, “site-ul” si “acest site” folositi in Regulament se intelege www.visurisisperante.com

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre VISURI SI SPERANTE SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Lista – sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”).

Listele pot fi:

Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite;

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca si publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitionezela momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa www.visurisisperante.com si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

 •  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun sau Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Bunurile sau Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Bun. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la ofertele sau promotiile Visuri si Sperante SRL, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Prin termenii “date personale”, “datele firmei” si “date de facturare” se intelege toate informatiile colectate de la dvs in vederea finalizarii contractului la distanta de furnizare de produse si servicii incheiat intre VISURI SI SPERANTE S.R.L si consumator.

Preturile afisate pe site contin TVA (19%), sunt informative si pot fi modificate de VISURI SI SPERANTE S.R.L,  fara o notificare prealabila.

La comanda produselor se adauga cheltuielile de transport.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau a produselor de pe acest site.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, precum si pentru caracteristicile produselor afisate pe site. In cazul in care comanda nu a fost expediata, greselile vor fi remediate in cel mai scurt timp si clientul va fi informat despre eroarea aparuta. Nu expediem produse ce nu pot fi remediate. Inregistrarea comenzii dvs. nu reprezinta si garantarea disponibilitatii produselor comandate. In situatia in care se constata ca exista diferente intre stocul scriptic afisat in magazin si cel faptic, clientul va fi instiintat telefonic sau prin e-mail inainte de expedierea comenzii.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, nu raspunde pentru pagubele rezultate prin deteriorarea produselor pe parcursul transportului sau dupa livrarea acestora si nici pentru cele cauzate de intarzierile de livrare.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, nu se face raspunzatoare pentru eventualele probleme tehnice ale site-ului reprezentand nefunctionalitatea acestuia, pierderi de informatii cauzate de erori ale softului sau serverului pe care este gazduit site-ul.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, nu raspunde de pierderea datelor daca utilizatorul si-a facut publica parola.

COMANDA ONLINE PE SITE

Utilizarea site-ului necesita activarea cookie-urilor din browserul dvs.

 1. Cautati produsul dorit direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga ori din bara de meniu.
 2. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”. Se pot adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
 3. Modificati cantitatile din cosul de cumparaturi, daca este cazul. Dati clic pe butonul „Cos cumparaturi” aflat in partea dreapta-sus/jos a fiecarei pagini. Pentru modificarea cantitatilor este suficient sa modificati cantitatea dorita in „cosul de cumparaturi” si sa apasati butonul „Actualizare”.
 4. Finalizarea comenzii se face prin completarea formularului cu datele Dvs.: Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, Telefon, Email.
 5. Se alege modalitatea de plata, fie ramburs, fie prin ordin de plata sau card bancar.
 6. Se alege tipul de transport / curier/ridicare de la sediu
 7. Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii. Continuarea procesarii comenzii va reprezenta acordul dvs.
 8. Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii.
 9. Salvarea datelor – Dupa fiecare comanda plasata, datele dvs. sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior pentru alte comenzi.

METODE DE PLATA ACCEPTATE

– Plata Ramburs: Se face in lei, integral, la livrare de catre curierul sau la ridicarea coletului de la sediul asociatiei

– Plata OP Bancar

Beneficiar: S.C. Visuri si Sperante S.R.L.

CUI:  47208939

Cont IBAN: Cod Iban RO34BTRLRONCRT0664773801 (RON)

Banca: Banca Transillavia

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin E-mail.

CUM SE LIVREAZA

Perioada de prelucrare, facturare si expediere a comenzilor este de 24 ore .

Pentru orice adresa din Romania livrarea se face prin  Raicu Operational S.R.L.

–  Courierul va livra coletul direct la usa dumneavoastra

–  Pentru ridicarea produselor de la sediu este necesara contactarea telefonica sau prin email, pentru a stabili intervalul de timp dorit de dvs (vezi pagina contact).

Costuri livrare

Livrare GRATUIT oriunde in tara

Timp de livrare: 3-10 zile lucratoare

La livrare, produsele vor fi insotite de factura in original

Politica anularii comenzilor

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact sau  telefonic, transmițând numărul comenzii.

 

Politica de confidentialitate (GDPR)

 1. Informatii generale

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in documentul urmator dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam si protejam datele dvs. in conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 ( Regulamentul general privind protectia datelor – GDPR).

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale VISURI SI SPERANTE S.R.L, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.visurisisperante.com

Atat la inregistrare cat si pe parcursul utilizarii site-ului www.visurisisperante.com trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dvs sunt corecte si complete potrivit legii 677/2001 privind comertul electronic. Recomandam tuturor utilizatorilor site-ului www.visurisisperante.com sa nu instraineze contul si/sau parola. Veti fi raspunzatori pentru toate comenzile si actiunile efectuate pe contul si cu parola dvs. Aveti dreptul potrivit legii, de a modifica si/sau sterge contul dvs de utilizator.

Colectarea acestor date este facuta in conditiile prevazute de Legea nr.677/2001 si a Ordinului nr.52/2002 si sunt utilizate pentru intocmirea facturii si livrarea produselor. Se considera ca prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate, ca si client al VISURI SI SPERANTE S.R.L, v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, se angajeaza sa nu faca publice informatiile de contact colectate si sa nu le dezvaluie tertilor cu exceptia autoritatilor competente potrivit legii.

Potrivit art.12 din Legea nr.677/2001 aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie in orice moment si fara nicio justificare utilizand adresa de e-mail contact@visurisisperante.com

Protectia datelor cu caracter personal

Colectarea acestor date este facuta in conditiile prevazute de Legea nr.677/2001 si a Ordinului nr.52/2002 si sunt utilizate pentru intocmirea facturii si livrarea produselor. Se considera ca prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate, ca si client al VISURI SI SPERANTE S.R.L, v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

VISURI SI SPERANTE S.R.L, se angajeaza sa nu faca publice informatiile de contact colectate si sa nu le dezvaluie tertilor cu exceptia autoritatilor competente potrivit legii.

Potrivit art.12 din Legea nr.677/2001 aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie in orice moment si fara nicio justificare utilizand adresa de e-mail contact@visurisisperante.com

Shopping Cart
0
  0
  Cos de cumparaturi
  Cosul este golRevino la magazin